Nois, la secció de Fem un B&B pel Món està a tope. Avui ja anem per la cinquena entrega dels viatges amb Els Amics i amb unes fotos xules xules xules (com diria el nostre fotògraf Ibai.).

I comencem per ?la Raquel, la Mimar, la Marisa i la Senda que han fet un viatge a la terra del sol naixent, Japó. El país dels noodles, dels samurais, dels makis i del sushi i de les boles de drac. Us deixem les fotos que ens han fer arribar del seu Tatami Trip.

 

Tokio amb Amics. La ciutat de vidre. Uau, quina vista!

 

 

Ommmm! Entrant als temples sintoistes.

 

 

I a més a més van trobar la Bola de Drac i els seus superherois. Quina foto més xula. Un plaer veure el disc aquí al mig!

 

L’Anna Rafecas de Vilafranca del Penedès i amics van passar uns dies de setembre a Turquia. Aquí tenim la foto del viatge des de cor de la Capadòcia. Molts quilòmetres amb cotxe de lloguer i moltes voltes al  B&B.

 

L'Anna i amics a Turquia amb el B&B

 

La Montse Alonso ens envia aquest foto des la capital d‘Escòcia, Edinburgh, al ple centre de la Royal Mile on aquest octubre hi va fer una escapada. I ja ens ha dit que passarà pel Sielu a explicar-nos el viatge. Ens veiem a Manresa Montse.

Moltes gràcies a tots. La secció de Fem un B&B pel Món s’està disparant i és gràcies a vosaltres. Mai havíem viatjat tan com ara!  I ja frisem per rebre més fotos vostres al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com.

I avui també viatjarem fins a Cerdanyola. Tècnicament està a només 10,4km des del nostre estudi de Sant Andreu (segons el senyor GoogleMaps), però tot bolo és com un viatge. Com si anéssim d’excursió. Així que us esperem a la Sala Mundo Caníbal (c/bosc tancat, 48) a les 23:30 h.

Salut i viatges!

Apunta’t a la newsletter