Amics,
atenent a la petició de molts de vosaltres hem començat a assajar Els binocles d’en Pere per fer-la en directe al concerts. És una cançó que en un prinicpi no teníem pensat tocar perquè veiem que necessitava petits canvis respecte a la gravació original. La voràgine d’aquests últims mesos ha fet que no poguéssim tenir temps per seure’ns, assajar-la amb banda, repensar les veus… Avui ens hi hem posat! I la veritat és que la setmana que ve o l’altra potser ens animem a començar-la a tocar.

I avui per fi hem entregat les cançons de la reedició del Bed & Breakfast. Primeres confirmacions: com ja sabieu inclourà la versió electro que fem als concerts del Tren Transsiberià, la versió d’All together now dels Beatles que vam fer pel recopilatori de l’Enderrock, una versió en directe de “La merda se’ns menja” gravada al teatre de Roses aquest agost passat i una última coseta que ens guardem per a la setmana que ve… volem ensenyar-vos-ho amb un video que estem preparant! Avui les cançons ja són a l’estudi de masterització i esperem que (toquem fusta, creuem els dits, feu ommm) el dilluns entri a fàbrica.

Àpali!

Com veieu, moltes coses i guais.

Apunta’t a la newsletter