Foto: Berta Blanch

 

Amics,
1) quedava pendent la crònica de Cerdanyola d’aquest dissabte passat. Va ser un bolo com d’aquells d’abans. Vindrà gent? Ui, ui, ui. Al final el públic no va fallar (de fet mai ha fallat!).  Unes 200 persones van venir fins al polígon de Cerdanyola i van crear un caliu molt especial a la sala Mundo Caníbal. Es notava que hi havia ganes de concert. El públic cantava la cançons a pulmó des del primer minut. La proximitat amb la gent va ser que passés a ser un concert on ens vam deixar anar moltíssim amb les improvitzacions entre cançó i cançó. Moments que nosaltres recordarem sempre com les rimes blues improvitzades, en Ferran recollint la seva dignitat de terra, la música de tensió, el gag del pollastre que no va entrar… Un bolo esbojarrat, 100% amics i amb el feeling que només s’aconsegueix en les petites sales. Moltes gràcies a tots els que hi ereu. Érem poquets però no podíem estar més ben avinguts. Vau fer que fos una nit especial per a nosaltres.

2) Avui tornem a ser els estudis. Hem fet dos equips. Per una banda, l’Eduard i en Dani són a Sant Quirze Safaja a l’estudi de’n Marc Parrot. Quan vam decidir qui hi anava, estava clar que l’Eduard era un dels que hi estaven obligats. La relació que va establir amb l’Otto, el gos de’n Marc, va sobrepassar els límits socials (i morals) del que es considera amistat. Recordeu que amics que eren?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8-GEYA7fpFI]

Hi haurà segona part de la hisòria d’amor Edu i Otto?

2) Per altra banda, en Ferran i en Joan Enric són a Nòmada57. La reedició nadalenca està al caure. Avui tanquem les mescles (si us plau!) i enviem aquest Bed & Breakfast + Castafiore Cabaret + Bonus Tracks  a fàbrica perquè estigui a punt tant aviat com sigui possible.

3) I finalment (last but not least) dir-vos que ho hem fet: hem emplenat el Palau de la Música. A quatre mesos vista ja no queden entrades per a l’últim concert d’Els Amics de les Arts presentant Bed & Breakfast. Gràcies a tots! Som conscients que el que heu fet és molt gran i sempre us estarem agraïts per fer-ho.  De fet, tècnicament queden 8 entrades d’aquelles per solitaris (una aquí, l’altra allà, l’altra més enllà) però de 2.049 n’hi ha 2.041 de reservades. Esperem que tothom que hi volia ser hagi pogut entrar. Gràcies de nou un cop  a tots i cadascun de vosaltres per fer això possible.

Apunta’t a la newsletter