Amics,
la setmana  passada érem a l’estudi d’en Marc Parrot i avui tornem a ser a l’estudi de Nòmada57. Com ja sabeu aquí es va parir el Bed & Breakfast, aquí vam passar l’estiu del 2009, aquí va sortir Jean-Luc i l’Home gos. Ens hi estarem tota la setmana. Fan un nou disc Els Amics? Sí i no. Anem a pams:

Com molts ja sabreu, Bed & Breakfast és el segon disc d’Els Amics de les Arts. Considerem que el primer és Castafiore Cabaret perquè tot i no tenir una distribució “tradicional” se’n van fer 8.000 còpies per a una tirada promocional a través de la revsita Enderrock. La nostra intenció era no fer res més amb el Castafiore Cabaret però una sèrie de mails i peticions que hem anat rebent ens han fet canviar d’opinió. Hem decidit reeditar Castafiore Cabaret i posar-lo al mercat en una edició especial del Bed & Breakfast. O sigui: que d’aquí a un mes i mig hi haurà una edició del B&B que inclourà una sèrie de bonus tracks. Serà un disc doble. En un costat el B&B amb un parell de temes gravats en directe amb la Bed & Banda i alguna coseta més. I a l’altra, les cançons de Castafiore Cabaret remasteritzades en un estudi professional més la versió que fem als concerts del Tren Transsiberià (esperem que això us faci feliç a molts). Això no vol dir que la versió normal del B&B (que ja ha venut més de 11.000 còpies!) desaparegui ni molt menys. Podreu seguir trobant les dues versions a les botigues.

Esperem que la notícia us agradi. Serà un doble-CD amb més de 20 cançons per a col·leccionistes. Estem a punt de començar-lo a gravar ara mateix. De fet, deixem d’escriure perquè el Pro Tools del Mac ja treu fum… Que tinguem sort!

PD: Per cert, gràcies a tots els que vau venir a Hostalets de Pierola. Un poble que s’hi arriba per una carretereta petita guardada per Montserrat al fons. El concert va començar a les 00:15 i amb la gent amb moltes ganes de festa. Abans havien tocat els Ass Cold Team. Merci a tothom per venir i per fer una de les versions més guapes de Liverpool (el Capitán dixit).

Apunta’t a la newsletter