Ferran Conangla, master of màsters.

 

Amics,
ahir va ser un dia de grans grans coses. Al matí vam anar a casa del ja mític Ferran Conangla (l’home que masteritza Catalunya i part de l’estranger). Vam poder escoltar la remasterització del B&B Edició Especial. Va ser molt i molt curiós perquè les cançons del Castafiore sonaven diferent. Posant la versió normal i la remasteritzada de costat es poden sentir moltes diferències: el so és millor, s’aprecien més els detalls, les cançons tenen més cos… Una bona manera de rentar la cara a aquestes cançons del 2008!

 

Els Amics amb en Ferran Conangle, el Master of Masters.

 

A mig matí vam fer un vistasso al correu i vam veure que el capítol 2 dels Bed & Videos va agradar molt. Nosaltres ens ho passem molt i molt bé fent aquest tipus de coses. Ens encanta que us agradin… N’hi haurà més. Ben dinat vam mirar com anava la cosa al Palau. Feia dies que s’havia quedat amb quatre entrades (per solitaris) que no es venien. Entrem i… Tot venut! El moment va ser màgic i molt emocionant. De seguida vam fer un “Capturar Pantalla” amb el Mac (que, per qui no ho sapiga, es fa CMD+Shift+4) i vam penjar-ho. Vam rebre molts comentaris via facebook, twitter i blog. Gràcies a tots!

I avui tornem a fer un concert amb la Bed & Banda al complet! Agafarem el cotxe i anirem cap a La Garriga. No tocarem sols. Tindrem amb nosaltres els Rosa-Luxemburg i Sofocados. Nosaltres serem els primers i tocarem cap a les 23.30. Us esperem al Pavelló de Can Violí!

Salut!

Apunta’t a la newsletter