Amics, comença el nostre viatge sideral d’aquest fantàstic cap de setmana. Tenim moltes ganes de concerts, de fet, tenim mono de concerts.

Avui les coordenades són Santpedor ( 41º 47? N, 1º 50?E), a 320 m sobre el nivell del mar i demà a les Festes de la Mercè de Barcelona a l’Antiga Fàbrica Damm (41.23 N, 2.11 E).

A Santpedor aquests dies estan de festa celebrant la Fira de Sant Miquel. El concert comença a les 23:30 h,  a Can Llovet (C/ Roger de Flor s/n), i compartirem escenari amb en Cesc Freixas. Qui vulgui entrades anticipades, l’organització ens ha fet saber que les podeu trobar a: Santpedor: a la Llibreria Timbaler/ Llibreria Horitzó / Casal de Joves / Bar la Tanca. A Manresa les podeu trobar al Punt d’informació juvenil la Kampana / Al punt d’informació junveil “Saps Kè” (Lacetània Institut).

Bé, i avui és Santa Mercè! Felicitats a totes les Mercès del món. Barcelona s’ha posat de Festa Major, guapa, amb els carrers engalanats i amb aquell aire de calma i de festa barrejats. I per celebrar que estem de Festa Major us esperem a Tots demà dissabte a l’Antiga Fàbrica Damm!

Hem consultat a l’home del temps i ens ha dit que no patíssim, que el dia farà bondat. Començarem a les 19:30 h, aquella hora que no saps si prendre’t un colacao o fer un cerveseta ben fresqueta de capvespre.

I abans de marxar us deixem amb un dibuix que ha fet l’Elisa Bernat i que ha penjat en el seu blog de com veu això de fer un Jean-Luc

Un Jean-Luc de l'Elisa Bernat

Apunta’t a la newsletter