Amics,
aquests dies no hem actualitzat gaire el blog. Perdoneu però entre la setmana fantàstica i el volum de coses que estan passant no tenim pràcticament temps de res. Moltes coses (bones) que encara no es poden dir però que ben aviat us comunicarem. Com passa en aquests dies, avui serà un post “calaix de sastre” amb molt info diferent i variada. Comencem…

1- Cròniques
Per un cop i sense que serveixi de precedent tirarem d’en Kurti per explicar-vos els concerts d’Olot, Cambrils, Solsona i Tortosa. Ell ja té el seu blog actualitzat. Hi ha fotos, anècdotes i moltes coses més. Aquí teniu la crònica d’Olot. I aquí la triple crònica Cambrils, Solsona i Tortosa.

2- Videos
Uns quants vídeos d’aquests dies…

2.1 4-3-3 a Figueres

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tKjTSz43sa4]

2.2 Resum Acústica de Figueres

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zk5lEwkXEik]

2.3 Els Pets i Els Amics a l’11 de setembre

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=W0mtdoxm1T0]

3- Entrades!

A partir d’avui ja es poden comprar els abonaments pel Festival Temporada Alta de Girona/Salt. Per tant, si teniu pensat anar a veure sis o deu espectacles aquesta és la vostra per comprar l’entrada de manera preferent. Si voleu anar a veure menys de sis espectacles podeu comprar-les a partir de dijous a les 10 del matí. En aquesta web teniu tota la informació. Tenim unes ganes immenses de tocar en aquest festival. Alguns de nosaltres som de Girona i hi hem estat en moltes ocasions. Ara poder ser a dalt de l’escenari és un regal.

I ahir es va presentar la programació del Teatre Auditori de Sant Cugat. Recordeu: 21 de gener espectacle dins del cicle Camaleons. Es dirà Els Amics de les Arts i els seus Amics i serà només aquell dia i prou.

4- Nou Myspace

Amics, el Myspace canvia de forma. La nova versió Beta ja és aquí amb un look renovat i amb moltes més opcions de personalització. Hem afegit Liverpool i Aremengol per celebrar-ho. Veniu?

5- Blogosfera

5.1 Aquests dies han donat per molt. Fent una ullada al Google he vist que hi ha molta gent que s’ha animat a fer posts sobre Els Amics. Cal dir que el que ens ha cridat més l’atenció és el de Les Amigues d’Els Amics o altrament conegut com La Plataforma de Recuperació de l’Esbart Dansaire Dance Club. Un blog que preten aglutinar totes les entrades de blogs que parlin sobre Els Amics de les Arts i que (en el seu primer post) fan arqueologia amical (recuperen posts antics). Es presenten així:

La PREDDC, organització sense ànim de lucre i amb el propòsit ferm de fer del món un lloc millor, reivindica el dret de totes i tots els fans i seguidors i contraris a Els Amics de les Arts a poder escoltar la seva primera maqueta “Esbart Dansaire Dance Club”, i altres rareses de les quals en consta l’existència en arxius antics datats entre l’any 2005 i 2008.

No cal ni dir que seguirem aquest blog amb constància i que ens fa molta il·lusió veure iniciatives així. Salut i llarga vida a la PREDDC!

5.2 També podeu trobar posts molt interessants a:

El Blog de l’Ignasi Cabezón
El blog de l’Emidgi Subirats


Apunta’t a la newsletter