http://www.tucamon.es/photos/0000/7207/im1_blog.jpg?1229031364

Amics,
segon dia de gravació a Can Marc Parrot al bonic poble de Sant Quirze Safaja. Un poble lluny de tot i de tothom. Tranquil·litat, bon ambient, bon menjar i una sala de control amb mil botons, pius, òrgans, leslies i jo què sé què més. Tots els recursos haguts i per haver perquè la cançó de La Marató de TV3 quedi bé. Ja veureu que és una cançó poc “amics”. Però teníem moltes ganes de fer una cosa diferent al que fem i (pel que sembla) ens n’anem sortint a poc a poc. En Marc i en Joel control·len la taula i el Mac mentre Els Amics anem posant capes d’instruments a la cançó. Ahir en Pere Foved i en Pol Cruells van venir a ajudar-nos amb la bateria i el baix. Moltes gràcies!

I avui no hi estarem fins tard com ahir perquè a les 20.00 ens esperen a la UdG. Dos amics farem el trajecte Sant Quirze – Girona per anar a fer una xerrada sobre sobre música i noves tecnologies. Tenim ganes que sigui una cosa molt interactiva i que més que una cosa unidireccional sigui un diàleg entre el públic i nosaltres. Si us animeu a venir serà al Parc Tecnològic de la UdG. Si voleu venir aquí teniu més info.

Salut i fins aquest vespre!

Apunta’t a la newsletter