Amics,

1) Notícia important: per a tots aquells que ens heu escrit queixant-vos de que ja no quedaven entrades a Girona pel 20N, ja tenim la solució. El Festival ha augmentat l’aforament que hi havia previst per concert i s’han alliberat unes 400 localitats més. Si voleu venir… aquesta és la vostra!

2) Gràcies a tots i a totes pels comentaris de suport i d’agraïment a l’últim post. Ens han fet molta il·lusió. Si us ve de gust ens veiem a tots els concerts que falten i ens diem adéu al Palau.

2) I finalment, hem constatat que el concert de Santa Tecla va donar per molt. Cròniques (aquí la Kurticrònica), fotos, videos… Hi ha de tot a la Xarxa. Avui us deixem amb quatre fotos de l’Alba González i un parell de videos per recordar aquell gran concert i anar fent boca per Santpedor i el BAM aquesta setmana.

I, per acabar, aquí teniu dos dels millors moments del concert: Jean-Luc i Amparito Roca.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zbxrvkIQ0-w]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MuaXKgkjDjk]

Salut!

Apunta’t a la newsletter