Il Trovatore canta en italià Els Amics de les Arts

Amics, gràcies a tots pel concert tan especial d’ahir a Santpedor. I gràcies a les 200 persones que us vau acostar a Can Llovet tot i sabent que les entrades estaven exhaurides. De veritat moltíssimes gràcies!

Ahir fou un concert especial, íntim, còmode. Amb la gent asseguda, amb tauletes amb espelma, amb moltes ganes d’escoltar les lletres i els monòlegs d’Els Amics. Estàvem “sueltos” com diriem nosaltres, a gust, amb ganes de xerrar i compartir el nostre menjador particular de casa amb vosaltres.  Un concert amb un ritme que passava com una cervesa fresca al migdia. De fet entre una cosa i l’altre vam acabar tocant dues hores.

I és que ahir van passar coses guapes: “Il Trovatore” va reaparèixer a l’escenari després del mític concert de Roses i ens va cantar un medley o max-mix de les cançons d’Els Amics en un rigorós italià de Nàpols i amb projeccions de fons incloses tipus crèdits de la guerra de les galàxies. L’Eduard va lluir el seu positivisme amb el contundent “Sí”. En Joan Enric ens va dir com aconseguir crèdits de lliure elecció si canteu Exercici Seixanta a les secretaries universitàries de Catalunya. En Ferran ens va parlar del nen que comptava les mines abans que s’acabés el món a Liverpool i ens va fer sortir literalment a tots de l’escenari. I en Dani ens va dir com ho porta això de les seves Ex i tu. I tothom va cantar a capella Per Mars i Muntanyes, i vam assajar plegats els corus d’Armengol tot fent volar la cançó i a la recta final la gent va saltar de la cadira fent un Bed&Breakfast, un Jean-Luc i un A Vegades.

I en acabar el concert vam baixar a firmar xapes (sí sí, es poden firmar les xapes), samarretes i discos i vam repartir petons i abraçades!

Gràcies Santpedor per la calidesa d’ahir. Vam estar com a casa. Feliços!

Els Amics en concert a l'Antiga Fàbrica Damm 19:30 h avui dissabte!

I avui és un GRAN DIA! Els Amics a la Fàbrica Damm (19:30 h). Us hi esperem a tots. Serà una festa!

Damm Damm Damm Damm Els Amics de les Arts Damm Damm En concert Damm 19:30 h Damm Damm Damm Antiga Fàbrica Damm Damm Damm Damm Rosselló 515 Damm Damm Damm Els Amics Damm Damm Damm En concert Damm Damm Damm Us hi esperem Damm Damm Damm Festa Major Damm Damm Damm Barcelona Damm Damm Mercè Damm DammDamm Damm Damm Guapa Damm Damm Damm Festa Damm Damm Vine Damm Damm Damm Damm T’hi esperem!!

Els Amics meets la Mercè a la Damm!

Apunta’t a la newsletter