http://www.ara.cat/cont/cataleg/imagePot/menjarseelmon.jpg

Amics,
1) fa uns mesos es va publicar un llibre titulat “Menjar-se el món”. L’autor és en Vador Lladó de Rac105 i ha estat elaborat a partir de les entrevistes fetes a 15 joves catalans d’avui. Ara ens direu: “I per què ho expliquen això?”… doncs molt fàcil. Perquè un dels 15 joves és en Joan Enric. L’entrevista al nostre amic és la primera de les quinze. En Vador i en Joan Enric xerren sobre l’eclosió d’Els Amics al panorama musical i de les dificultats de compaginar-ho amb la feina de docents. Una conversa distesa, una xerrada de tu a tu. Altres personatges com Bojan Krkic, Ricky Rubio o Bibiana Ballbè també són entrevistats en els següents capítols.

2) Ja tenim informació sobre les entrades anticipades pel concert de Santpedor. Es venen a

– Santpedor: Llibreria Timbaler, Llibreria Horitzó i Casal de Joves Bar la Tanca.
– Manresa: Punt d’Informació Juvenil La Campana i Punt d’Informació Juvenil Saps Kè (Lacetània Institut)

3) Suposo que ahir ja ho vau veure però val més recordar-ho pels que fa temps que demaneu un concert al País Valencià. El 18 de novembre actuarem a València dins de la programació del Festival Audiovisual Inquiet 2010. Que baixem!

4) Gràcies a tots per les paraules càlides que ens heu dedicat al post del Palau de la Música. Ens han fet veure que en aquesta gira ja n’hem fet moltes i de grosses. És impresionant veure que (sense ser-ne conscients) les cançons i els concerts han passat a formar part de la nostra però sobretot de la vostra vida. Que els tingueu com a bons records ens fa sentir immillorablement bé.

Apunta’t a la newsletter