http://farm2.static.flickr.com/1009/1421106259_061d304275.jpg

Amics,
primer de tot cal dir que avui arrenca de nou la setmana fantàstica amb un concert a les Festes del Tura d’Olot. Us hi esperem a tots! Però avui el post no va d’aìxò. Avui és un post d’aquells que us redirigim cap aquí i cap allà per veure quines reaccions han generat els quatre bolos de la mitja setmana fantàstica o d’Els Amics en general (ull! que hi ha coses interessants a nivell d’entrades que es posen a la venda aviat i tal…) Comencem.

1- Bloc de l’Eduard Batlle.
Aquest home és un periodista d’El Punt  i un amant de les noves tecnologies de la comunicació. Un fet com el del concurs de la Marta no li ha passat per alt. Diu això:

El fenomen d’Els Amics de les Arts a Catalunya ja és imparable. S’han convertit amb el grup revelació i alhora en un referent en l’ús de les eines d’internet (…) És fascinant veure com més enllà de la música promouen la xarxa amb el bloc, Twitter, Facebook, Myspace… Entrades al bloc, twitters, gravacions a YouTube, les fotos dels seguidors per a l’apartat del B&B pel món… En el fons, tal com comenten, són conscients de les ganes de participar de la gent en els “camins 2.0?. Hi creuen. Volen ser-hi. Sense filtres, ni artificialment. Creixen i creixen musicalment, alhora que ideen i volen innovar. Amb la mentalitat d’arriscar-se a la xarxa.

Llegeix tot l’article aquí!

2- Rockviu
En Xavi Mercadé és el fotògraf de l’Enderrock i no es va perdre l’Acústica. Aquí teniu un parell de posts on no només podreu llegir una crònica que ahir va aparèixer a EL PUNT / AVUI, també podreu veure fotos guapes d’Els Amics i de molts altres grups.

“Els Amics de les Arts van tornar de nou a l’Acústica convertits en tot un fenomen de masses, un grup que no perd en cap moment el contacte amb els seus fans fins al punt d’organitzar un càsting per trobar qui pugui interpretar el paper de Marta a la cançó Bed & Breakfast.”

Mira/llegeix a:
Crònica des de Los Ángeles

Bed & Breakfast

3- TV3
TV3 també hi era. I en una de les seves notícies al TN Nit de diumenge va parlar de l’Acústica, d’Els Amics de les Arts i de l’Helena/Marta.

“Al Festival Acústica la formació experimenta fent pujar a cantar una noia escollida directament pels fans”

Ho haveu vist? Cliqueu aquí.

4- Kurtibolos
En Kurti està sempre al peu del canó i ha fet un piló de fotos i de cròniques d’aquests quatre dies intensos. Imatges divertides als camerinos i reflexions de l’home dels botons i els faders.

“Comença l’actuació, que va de menys a més. Tothom s’està creixent. L’esforç està valent la pena. A mig concert la cosa s’està sortint i acaba dalt de tot.”

Santa Coloma de Gramenet.
Figueres
Sentmenat /Sant Quirze

5- Link per les entrades de Sant Cugat.
El dia 14 de setembre (us avisem amb una setmana d’antel·lació) es posen a la venda les entrades per a la temporada del Teatre Auditori de Sant Cugat. Els Amics de les Arts hi participarem amb un espectacle que es dirà “Els Amics de les Arts i els seus Amics” i que serà únic i no es repetirà. Us deixem el link perquè en tingueu més informació. Si teniu pensat anar a més d’un espectacle, avui ja podeu comprar abonaments.

i un Youtube

Uns estudiants de la UPF ens han fet arribar un treball que van fer amb Els Binocles d’en Pere. Gràcies.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LlWXJnnTx0g]

Realitzat per Albert Castillo i Sampedro, Marc Farràs i Piera, Roser Graell i Calull.
Videoclip per a l’assignatura de Disseny Videogràfic.
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual.
Universitat Pompeu Fabra 2010

Apunta’t a la newsletter