Tres Amics a la sessió de fotos prèvia a l'entrega de premis en un hotel de Girona. (en Dani estava malalt) Foto: El Punt.

Amics,
1) Els Amics de les Arts hem guanyat el Premi Cerverí a la Millor Lletra de Cançó per Reykjavík. I això és (un cop més) gràcies a tots vosaltres. Us vam demanar que ens votessiu i com sempre vau respondre. Aquest cop ens l’hem endut amb un 55% dels vostres vots (hi havia 8 cançons que hi optaven). No hi ha paraules. Som conscients que més enllà de premis i discos, la nostra verdadera força sou vosaltres: la gent que veniu al concert, que llegiu el bloc, que esteu al facebook i per això us vam agrair i dedicar un cop més  el premi ahir des de l’Auditori de Girona. Avui en parlen el Diari de Girona, l’Avui/Punt i Vilaweb.

http://ca.joseplagares.com/pwimg-article-480-1-0/17petit.JPG
2) Ahir va ser un dia totalment gironí per a nosaltres. No només pel Premi Cerverí sinó perquè es van posar a la venda les entrades pel concert que farem el 20 de novembre precisament a l’Auditori de Girona. El ritme està essent espectacular. En un parell d’hores ja estaven exhaurits els seients de platea. Tot i això, encara en queden. Els laterals de platea són bons lloc (ahir hi estàvem asseguts i vam comprovar que es veia bé). Però si algú vol venir que s’afanyi. Us avisem perquè no volem que ningú dels que llegiu aquest bloc es quedi a fora. Ens sabria molt de greu i volem que sigueu sempre els primers a saber-ho tot. Tota la info de les entrades aquí!

3) I per acabar aquest post el proper dia 30 de setembre Els Amics de les Arts serem al Parc Tecnològic de la UdG de Girona no per fer un concert sinó per fer una xerrada. L’Eduard Batlle i en Germà Capdevila organitzen el cicle NITS on conviden a gent emprenedora que ha tirat endavant un projecte amb èxit. Ja fa uns dies que ens van proposar que hi anéssim i vam acceptar. Per fer-vos cinc cèntims del que es tracta aquí us deixem amb unes línies extretes del blog de l’Eduard Batlle.

” Hem convidat Els Amics a una jornada al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, el 30 de setembre, a les 8 del vespre, per tal que relatin la seva trajectòria, des del punt de vista d’un emprenedor. Ens explicaran amb el seu estil fresc i divertit com es fa un producte d’èxit en la indústria musical del segle XXI. Et ben asseguro que moltes de les seves experiències són vàlides per a qualsevol iniciativa empresarial. No serà una trobada amb els fans, sinó una oportunitat per conèixer de primera mà la seva experiència per obrir-se pas en el món de les indústries culturals. Sabrem el paper cabdal de les tecnologies 2.0 en el seu èxit, i com s’ho fan per mantenir una presència directa i activa a les xarxes socials. I conduirà l’acte la periodista Mima Garriga.

Com a cirera del pastís, el cuiner Jordi Jacas, d’El Molí de l’Escala, ens oferirà una petita sorpresa. El toc solidari de l’esdeveniment el donarem amb una contribució voluntària de 3 euros, que aniran a un projecte de Càritas Girona que triaran ells mateixos assistents a l’acte.

M’agradaria molt comptar amb la teva participació. Espero que puguis acompanyar-nos! Veient ja la resposta que ha generat la proposta, només podem agrair la predisposició, una vegada més, a Els Amics Joan Enric i Eduard, a la UdG i Pere Condom, a Salvador Maneu de Càritas i Jordi Jacas d’El Molí.”

Extret del blog de l’Eduard Batlle.

Gironins i gironines, ahir va ser un gran dia i si el 30S o el 20N voleu venir… aquí serem.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ujTnpLnfifQ]

Apunta’t a la newsletter