Foto que vam tirar en directe durant el concert des de l'escenari

Amics, ahir gran nit de Festa Major als Camps Elisis de Lleida. Vam començar a la 1:30 de la matinada puntuals i el parc estava ple de gom a gom. Tocar a Lleida per nosaltres sempre ens fa molta il·lusió perquè és aquí on Els Amics vam fer el nostre primer concert de l’historia al Cafè Teatre de Lleida. I la segona ocasió en què vam tornar per la terra ferma fou l’any 2008 al Festinoval, un gran festival que ens van cuidar molt. I de fet, ahir des de l’escenari on estàvem actuant podíem veure l’escenari on havíem actuat dos anys enrere.

I vam posar Google al Google Foto Mar Tàpia

Concert amb ritme i energia. Amb la webcam a tope, amb internet online en directe posant “google al google” i actualitzant el perfil del facebook des de l’escenari,  i amb la Bed&Banda embalada amb coreografies incloses.  De veritat, tot un plaer venir a Lleida i veure aquesta càlida acollida i les ganes d’amics!!

Els Amics als Elisis foto de la Mar Tàpia

I ara la sorpresa que ahir us estàvem anunciant…

Ara mateix estem a l’estudi d’en Marc Parrot a Sant Quirze Safaja, al bell mig del bosc, gravant una cançó pel disc de la Marató d’aquest 19 de desembre per recollir fons per la recerca en el camp de les lesions medul•lars i cerebrals adquirides. És una cançó d’un grup anglès que tots coneixeu però ara mateix no podem donar més detalls. Els propers dos dies us seguirem informant amb cròniques des de l’estudi Silvestre.

Salut i música!

La taula d'en Marc a Sant Quirze

Apunta’t a la newsletter