Amics,
la Teresa ens ha fet arribar aquesta fotografia de la Plaça del Rei de Tarragona. Aquest és l’aspecte que tenia un dia d’aquesta setmana a les vuit del matí. Ha promès enviar-nos una altra foto que farà durant el concert perquè les poguem comparar. Esperem que el temps no faci de les seves i la plaça pugui estar plena de gom a gom aquesta nit.


Ja vam estar a El Cau de Tarragona fa uns mesos i l’experiència va ser immillorable. La Sala plena a vessar amb entrades exhaurides de feia dies. Aquest cop hi tornem amb la Bed & Banda disposats a fer un gran concert. Sabem que a Tarragona hi ha ganes, hi ha moltes ganes d’Els Amics de les Arts. A nosaltres ens encanta baixar cap aquí perquè sabem que no és fàcil. Les nostres últimes visites (Cambrils i Tortosa) no fan sinó constatar-nos que els seguidors d’Es Amics de les Arts estan creixent.

Com hem dit, esperem que el temps no ens jugui una mala passada i que aquesta nit sigui una Festa Major. Estarem acompanyats de l’Albert Jordà, que tocarà abans que nosaltres.
Salut!

Apunta’t a la newsletter