La Diada que Els Amics de les Arts vam viure ahir la recordarem tota la nostra vida i podeu estar ben segurs que ho explicarem als nostres néts.

Ahir el concert va ser Estratosfèric! Creiem que l’experiència d’ahir va més enllà de les paraules i s’emplaça ja directament en el terreny de les emocions. El concert estava embolcallat de màgia, d’energia, d’alegria. Estàvem contents. Contents de gaudir de la diada plegats, a l’Arc de Triomf, amb un públic entregat i de celebrar que som catalans.

Us ho diem de tot cor. Tocar i cantar amb tots vosaltres acompanyant-nos des del primer instant en què vam posar el peu a l’escenari et posa directament en una òrbita marciana, o millor dit, en l’òrbita del planeta Piruleta. Ahir al concert vam volar com si anéssim amb un núvol kinton i vam poder veure, des d’allí dalt, el Passeig Lluís Companys ple de gom a gom de gent feliç. Hi havia tanta energia a l’ambient que no teníem prou porus al cos per absorbir tota la pell de gallina que es desencadenava per minuts.

Fou tot un plaer sortir amb Els Pets a cantar la càlida i delicada cançó Agost, i emocionant compartir amb en Lluís, un jove que ara comença i que té un futur brillant per endavant, la nostra estimada Reykjavík.

Va ser un concert amb ritme, sòlid, amb força, i sobretot amb un públic que estava a dalt de tot des de la primera nota. Un públic que ens va deixar absolutament hipnotitzats des del primer acord.

Gràcies a tots per la nit d’ahir i per compartir aquest viatge que fem plegats dia a dia!

Visca Catalunya!

Apunta’t a la newsletter