http://fabricaldreams.files.wordpress.com/2010/02/palau_de_la_musica_catalana.jpg

Amics,
el final de la gira Bed & Breakfast  ja té data: l’últim concert serà el dia 7 de febrer de 2011 al Palau de la Música. Acabar la nostra gira en un marc com aquest no fa més que posar la cirereta al pastís que ha estat aquest any 2010. Gràcies a tots per permtre que, en cinc anys, haguem passat d’un pis d’estudiants al carrer Muntaner al Palau de la Música Catalana.

En principi volíem espaiar una mica més els posts de venda d’entrades (Sant Cugat, Girona, Palau de la Música) però abans d’ahir vam entrar a la web del Palau i vam veure que ja s’estaven venent. I lògicament no volem que la gent que ens segueix el bloc es trobi que quan els hi diem ja no en queden. Per tant a partir d’ara (amb quatre mesos d’antel·lació) ja us fem saber que les entrades es compren aquí.

És el dia de dir adéu al Bed & Breakfast, el disc que ens ha permès fer realitat un somni, el que ha fet possible que arribéssim a vosaltres.  I volem que aquell dia sigui una gran festa. Una festa per celebrar el millor any de la vida d’Els Amics, el més intens, el més guapo, el més increible. El nostre any però sobretot el vostre. Gràcies per ser sempre allà i per no haver-nos fallat ni en un sol concert. Ni als pobles més petits, ni als llocs més remots, ni a les hores més intempestives… mai ens hem trobat sols. Allà on hem anat sempre hi ha hagut gent cantant les cançons amb un somriure d’orella a orella i això és el màxim que es pot demanar.

Aquell dia serà l’últim concert que farem a Catalunya. Després d’un any i tres mesos fent gira pel nostre petit país creiem que és hora de fer un pensament i deixar de tocar al Principat durant una bona temporada. Farem alguns concerts esporàdics al País Valencià, Ses Illes… Ja us anirem informant. Però seran llocs que no hem visitat o que hem visitat poquet.

Gràcies per fer-nos arribar fins aquí, amics.

Apunta’t a la newsletter