ACTUALITZACIONS
17.00
– Hi ha una candidata que ha començat a despuntar de manera clara.
– Queden 5 hores per tancar les votacions.
– 1385 vots en total!

Amics,
primer de dia votacions espatarrant. Moltíssimes visites, moltíssims comentaris i molts però que molts vots. Ahir el nostre post va ser el més vist de WordPress en català i… atenció… el 71 de tot el món.

Com haureu vist hi ha Martes de tot tipus, des de les més esbojarrades que transmeten energia pels quatre costats fins a les més sobries que es focalitzen tota la seva interpretació en la seva veu. A nosaltres totes ens valen i, un cop més, se’ns faria molt i molt difícil triar. El suport vostre que rebem durant aquests dies és espectacular. Voldríem però demanar una coseta: nosaltres creiem que és totalment lícit que algú posi al comentari qui ha votat i doni les seves raons però si entrem en el camp de les desqualificacions llavors ja és un rotllo. Per tant, intentem que regni el fair play i expressem el que vulguem intentant sempre no ofendre als altres que han comentat o a les Martes. OK? Avui s’acaba la cosa. A les 22.00 direm via Facebook i Twitter els resultats. Quina emoció…

Però seguim endavant perquè ahir va passar una cosa molt i molr gran: Els Amics de les Arts vam superar la barrera dels 10.000 en el nostre grup de Facebook. Impressionant. Feia dies que ho veiem venir. En pocs mesos hem passat de 3.000 a 10.000 i qui sap quan pararà de créixer. Gràcies a tots i els que no hi estigueu podeu unirvos-hi ràpidament clicant aquí!

Us tornem a deixar les Martes aquí sota i ens veiem a les 22.00 al Facebook o al Twitter!

[polldaddy poll=”3697077″]

Apunta’t a la newsletter