http://www.jamaicapage.com/wp-content/uploads/2008/08/usain-bolt-world-record-olympics.jpg

Alerta! Aquest post conté molts tòpics! Aquí teniu el primer:

Amics,
quan fas un disc no penses en el premis però si arriben sempre són benvinguts.
Aquest any ha estat impressionant a nivell de reconeixements. Els 7 Premis Enderrock, el Disc Català de l’Any de Ràdio4, el Premi Músiques de Joguines de Tàrrega… tot i que el millor premi… (atenció que en ve un de molt heavy…) el millor premi és tenir gent que et segueix allà on toques, el millor premi és el del públic. (és cert, és així).

Però les bones notícies no paren de succeir-se. Ja fa uns dies que us anunciàvem que “Reykjavík” estava nominada al Premi Cerverí. Com sempre, la gent del blog vau respondre de manera impressionant. Ara per ara la cançó va per davant a les votacions però encara queden molts dies. O sigui, que si algú encara no ha votat o algú vol tornar a votar ho podeu fer en aquest link.

I aquesta setmana n’ha arribat una altra de grossa. Els Amics hem estat nominats al Premi Puig Porret, el més important de la música en català. Aquest no és per votació popular però ho expliquem perquè ens fa una il·lusió increïble poder compartir una notícia així. Gràcies, perquè si som entre els triats és gràcies a vosaltres. (yeah!) Durant les edicions viscudes fins ara els guanyadors han estat: Pascal Comelade (1998); Quimi Portet (1999); Pets (2000); Sisa (2001); Antònia Font (2002); Adrià Puntí (2003); Miquel Gil (2004), Refree (2005), Poveda (2006), La Troba Kung-fu (2007), Roger Mas (2008) i Manel (2009).

Seguirem informant!

Apunta’t a la newsletter