http://elharaganario.files.wordpress.com/2009/01/lost_000.jpg
OLOST
Avui la gira B&B ens porta fins a Olost (rebatejat com El Poble de Perdidos). Sabem bé que la gent està molt contenta de que hi anem perquè hi tenim algun conegut. Esperem està a l’alçada de les expectatives. Ens han dit que és una festa major molt maca i que, tot i que el poble és petit, s’emplena de gent dels pobles dels voltants. Ah! I no serà un bolo d’arribar, tocar i marxar… Olost ens ha convidat a dinar també! O sigui que d’aquí unes hores agafem la furgoneta i vinga quilòmetres per a ser a taula a les 14.00. Segurament a les 02.00 encara hi serem. Això seran les 12 hores d’Olost…non-stop. Hi serà la Kate? Si ho voleu esbrinar, haureu de venir.

Per tots els que sigueu Twiteros, avui minicròniques al llarg del dia a @amicsdelesarts.

http://communication.sdhc.k12.fl.us/whereistheSMath/wp-content/uploads/2010/02/two-dozen-red-roses4.jpgROSES
Dissabte serem a Roses. El concert serà al Teatre i sembla que la farem molt i molt grossa. Els Amics a terres gironines sempre hem estat molt ben rebuts i tenim moltes ganes de tornar-hi. Entrada popular (5€) i un bon ritme de venda.

http://comescoltiveig.files.wordpress.com/2009/01/sant-antoni.jpg

SANT ANTONI DE CALONGE
I si no heu pogut venir cap d’aquests dos dies us esperem a Sant Antoni de Calonge. Allà hi tenen un Auditori molt guapo i hi fan concerts i actuacions durant tot l’estiu. Ja fa dies que Girona i altres poblacions de les comarques estan plenes de cartells. Nit de diumenge d’aquelles per allargar i començar amb bon peu el dilluns. L’anticipada és a 12€. Compartirem escenari amb els Radaid.

Apunta’t a la newsletter