Amics,
tan aviat com hem arribat a casa hem volgut fer el post per explicar-vos els motius de la suspensió del nostre concert. Val a dir que ens ha entristit molt perquè portàvem des de les dues del migdia al poble i teníem unes ganes de tocar immenses però la pluja que ha caigut ho ha acabat fent impossible.

Quan passaven tres hores de l’hora prevista per fer les proves de so hem decidit suspendre l’actuació per motius tècnics.  Hem esperat a que parés la pluja i la pedra, la gent d’Olost ens ha eixugat l’escenari amb galledes i fregones, s’han fet comprovacions a l’escenari i malgrat alguns sorollets semblava que el bolo tirava endavant.  Però quan han destapat la taula de so, han descobert que s’havia mullat i malgrat haver-la estat eixugant amb un assecador de cabell era un risc engegar-la pel risc de cremar-la, ja que l’aigua es posa per tot arreu i és difícil saber quina part està molla.  Les solucions que ens oferien per fer l’actuació (fer servir la taula de monitors, reduïr canals i altres qüestions tècniques) no complien els mínims necessaris per oferir la qualitat que creiem que hem de donar i que la gent es mereix.  Els Ice World, els teloners, han acabat tocant, però nosaltres no ho haguéssim pogut fer correctament amb aquestes condicions, les nostres necessitats tècniques són més complexes.  La decisió no ha estat fàcil perquè tots teníem ganes de tocar, però no ha pogut ser.

Esperem poder trobar una nova data per passar per Olost perquè tothom ens ha tractat molt bé i veiem que el poble tenia moltes ganes de concert.

Ens sap greu per totes les persones que venieu de lluny. Hem estat informant tot el dia via facebook i twitter. Tan bon punt ho hem sapigut ho hem penjat a Internet.

Per qui vulgui una explicació més tècnica podeu llegir-la aquí.

Salut

Els Amics de les Arts

Apunta’t a la newsletter