1) Llorenç:
Nit a la fresca en una plaça a rebentar per veure Cesk Freixas i Els Amics de les Arts. La gent d’El Centre munta un acte cada Festa Major i aquest any hem pogut tenir la sort de ser-hi. Va començar en Cesk (ja hem coincidit 2 dies i ho tornarem a fer a Santpedor) amb un repàs als seus tres discos i llavors ens va tocar a nosaltres. Va ser un bolo com els d’abans: la gent asseguda, silenci, xerrades entre cançó i cançó… Moltíssima gent no ens coneixia i la resposta va ser immillorable i creixent. El concert va anar remuntant a poc a poc des de baix fins a arribar a dalt de tot amb cançons com Armengol, Jean-Luc o 4-3-3. Si algú que viu per aquella zona no va poder venir, té una altra oportunitat el dia 20 d’agost a l’Arboç! I pels que vau venir i voleu repetir també trobareu coses noves perquè a l’Arboç anirem amb banda.


2) Catalunya Ràdio:
Però al matí encara vam tenir temps de passar per Catalunya Ràdio. Ens van convidar al Matí de Catalunya Ràdio (versió estiuenca) i vam aprofitar per cantar Jean-Luc. Algú va enregistrar la versió acústica i la he penjat aquí.


3) Ja tenim l’aplicació d’Els Amics de les Arts per iPhone i iPod. Us la podeu descarregar per un euro i pico. Hi trobareu les lletres de totes les cançons, el videoclip, imatges promocionals del B&B, l’artwork del disc. Feu-hi un cop d’ull!

Demà ens veiem a Olost!

Apunta’t a la newsletter