Arribem a l’Aleixar. Poble petit amb bona confitura. El concert es fa a la pista poliesportiva. Allí ja ens hi esperava en Kurti i en Tete muntant el tingladu. Comencem les proves de so, al davant les vistes de la serra de la Musara. Bonic bonic. Les proves surten molt bé i a les 8 ja hem enllestit. Llavors és el torn de proves d’en Cesk Freixas, que té el concert a les 12 nit.

Nosaltres tenim actuació sobre la 1:15 de la matinada així que hem de fer temps. Unes passejades, anar a sopar, i concentració pre-concert. El sol va caient amb una temperatura agradable i de cop comenta a disparar-se la humitat. Un clima del tot curiós.

Anem al bar de la piscina municipal i sopem, nosaltres, la Bed & Banda, els tècnics i l’equip d’en Cesk. Vam sopar d’allò més bé. Tenim encara temps, així que comencem a gravar vídeos presentat la Bed & Banda, que ben aviat els podreu veure al Youtube.

I comenta l’actuació: Estàvem molt sueltos. Ens deixem anar amb els monòlegs, la Bed & Banda fins i tot s’anima a cantar a Les meves ex i tu, ballem el rap com si estiguéssim a los Angeles, La merda se’ns menja impressionant amb la gent cantant i fem un Jean-Luc de fi de festa! Aleixar, ens ho vam passar molt bé.

Fins demà!

Apunta’t a la newsletter