Quantes utilitats té una aspiradora automàtica?

Amics,
avui és l’estrena del nou videoclip d’Els Amics de les Arts, un video més low-fi que Per Mars i Muntanyes i més casolà que A Vegades. Hem inventat un nou concepte de videoclip que passarà als annals de la Història: el Roombaclip. Teníem una roomba, dues càmeres, cinta de pintor i una cançó… no ens ho vam pensar ni un moment. Ens hi vam tirar de cap i ho vam gravar tot a la primera. Riu-te’n dels Ok Go i en Michel Gondry… Riu-te’n del moviment Dogma…  Amb tots vostès, “La merda se’ns menja”: el primer roombaclip del món.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zZ9kdzAikzU]

PD: queda pendent la crònica del concert antològic ahir a les Festes de GRANOLLERS (amb majúscules).
PD2: I aquesta nit serem a Palau Solità amb Els Pets.

Apunta’t a la newsletter