Amics,
ja feia dies que teníem ganes de parlar d’aquest bloc. És fàcil posar “els amics de les arts” al google i trobar coses de tota mena. Des de comentaris a Youtube, actualitzacions de Twitter, grups de Facebook, posts, crítiques bones, crítiques dolentes… L’altre dia ens va arribar el link d’un blog que desconeixiem anomenat La Arcadia de Urías. Havien fet un post sobre Els Amics de les Arts. Vam començar a llegir-lo al cotxe amb el telèfon mòbil tornant d’un bolo. Us ho podeu imaginar: poca llum, curves, lletra petita, gent cridant… Però tot i això ens en vam sortir. I va ser una sorpresa molt grata veure que era un article que tot i no deixar-nos a dalt de tot ens va deixar molt bon gust de boca. Anàvem llegint i veiem que la persona que ho havia escrit havia escoltat (i reescoltat) tots i cadascun dels discos des de Catalonautes. No es limitava a analitzar el Bed & Breakfast de forma aïllada sinó que feia una recorregut des del 2005 (a través de cançons com L’Antàrtida és Freda o Flequers Nocturns) i explicava com el grup havia anat evolucionant. Ens va agradar que fos un post sincer i fet amb coneixement. Avui ens hem aixecat i hem vist que havien fet un altre post sobre Els Amics. En aquest comenta que el seu primer post sobre Els Amics ha estat el més vist de tot l’estiu. Us passem els dos enllaços perquè feu una “paradinha” si esteu a la feina i tingueu una mica de lectura amical de mig matí. Valen molt la pena.

Aquí l’enllaç del post que parlàvem al principi on parla de l’evolució del grup.
Aquí l’enllaç d’avui.

Salut!

Per cert, ja tenim una Marta pel concurs de Figueres! No saps com fer-ho per pujar a cantar amb Els Amics?

Apunta’t a la newsletter