Jordi Sellas, capità de la nau Generació Digital

Amics,
el dia 21 es va emetre el programa “Generació Digital” on érem els convidats. Va ser una experiència molt i molt divertida. Hem de confessar que coneixíem molt poquet el programa abans d’anar-hi. Vam arribar a l’estudi de Catalunya Ràdio i vam pensar: sabrem opinar sobre els temes que tractin aquesta gent? Només de saludar-los les converses van esdevenir d’allò més freaks. Que si la Super Nintendo, la Mega Drive, en Mazinger Z, Son Goku, la PlayStation 3, Lost, Monkey Island, Apple… El programa hauria d’haver començat mitja hora abans perquè la conversa prèvia també va ser molt interessant. Quan vam començar la gravació la tònica va ser la mateixa: allò va acabar essent més una tertúlia entre amics que una entrevista. Passàvem de tema a tema com aquell que xerra amb algú al bar de sota a casa. Quan vam acabar vam veure que realment existeix aquesta Generació Digital que en Jordi Sellas i companyia tracten d’analitzar setmana rera setmana i que nosaltres en formem part. Una de les entrevistes més diferents i divertides que hem fet mai!

Si la voleu escoltar cliqueu aquí.

AVIS! Les nostres mares ho han sentit i no han entès res. Us pot passar el mateix. Quedeu avisats!

PD: Recordeu que ja són a la venda les entrades a 8€ pel concert de Santa Maria de Palautordera. Limitades!
PD2: Van arribant Martes pel concert de Figueres! Queden 8 dies!

Apunta’t a la newsletter