Amics,
ha acabat el Tour Balear. Dies molt intensos amb el bolo de la Garrinada pel mig que ens han fet anar amunt i avall pel Principat i les Illes. A Formentera va ser molt maco. De fet, és el més a prop que un pot estar del paradís. I no ho diem per aquell anunci del tonight tonight sinó perquè hem constatat que el ritme de l’illa és un altre i l’ambient és genial. Molta calma, molta pau, tot es farà… No vam deixar passar la oportunitat de visitar algunes de les magnífiques platges de l’illa . Un cop allà, asseguts en un xiringu, vam recordar aquell ja mític vídeo d’Els Amics van a la platja que vam gravar l’any passat i vam decidir fer-ne un altres que té per títol: ISDIN. Apunta’t al joc de l’estiu! Fes un ISDIN. És gratis! Número 1 al Japó i als EEUU.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UZSOlKYruV4]

Ja hem rebut algunes suggerpències al Youtube…
Imagina la Salsa De Iogurt amb Nous
Intenció Secreta Dels Inutils Naturals
Imans Secrets Desperten Incansables? la Nit
Incapaç Segurament De Interactuar Normalment
Inutil Sobrat De Incapacitats Notables
Instantània Seguretat Directament Incorporada Nutritiva
Impossible Saber D’on Incomplets Naixem
I Sense Dinar Irrompem Naturals
I Sense Dormir Incomplim Normes
Inutil Sensació Dominada Irregularment Nula
Interficie Sofisticada Dissenyada Intelectualment Notòria

I seguim amb Formentera…

La primera nit vam anar a veure el concert d’Oprimits, Revolta 21 i Pirat’s Sound Sistema (la sessió final del DJ va ser antològica!). La segona nit es va completar amb El Belda i el Conjunt Badabadoc (immensos), Els Badabadoc Selectors (també) i nosaltres. Ambient immillorable, bona gent, música, pilars de quatre… Fantàstic! Hi havia molta gent que no ens havia sentit mai i que probablement no ho faran mai més… però diu en Kurti que alguns italians del seu voltant reien i aplaudien.  El divendres al matí vam marxar de l’illa amb la sensació de ser uns privilegiats per poder tocar en una mateixa setmana a tres de les Illes Balears. Gràcies.

Apunta’t a la newsletter