L’última part del Tour Balear ens va portar fins a Eivissa (per segona vegada en dos dies).
L’avió del Prat fins a Eivissa anava amb retard (4 de 4) i això va fer que arribéssim de nou tard a les proves de so. Aquest cop anàvem amb tota la Bed & Banda i va ser molt divertit. Era com una excursió d’un casal d’estiu. Un cop a Eivissa en Jordi, la Marina i altres membres de l’associació Vuit d’Agost ens van venir a recollir a l’aeroport per portar-nos al lloc on es feia el concert.

A les proves de so en Ramon (a la foto en primer pla) va deixar anar un “Rocket Sound Check” que ens va deixar molt més tranquils. Després de les proves vam anar corrents a l’hotel… Hotel Don Quijote… i de seguida vam tornar cap al concert on els Pota Lait ja havien començat. Vam escalfar una miqueta al camerino, vam repassar quatre cosetes (des de l’Aleixar que no anàvem amb banda completa) i vam sortir amb tot. Per ser el primer cop que visitàvem Eivissa vam sortir molt contents de la gent que s’hi va reunir. Alguns eren de l’illa, altres estaven de vacances, n’hi havia que havien vingut de Formentera… NOTA DE L’AUTOR: Com a els altres dos concerts, Rafel Sedano també hi era.

Llàstima que el concert s’havia d’acabar als voltants de les 12 perquè a cada cançó l’ambient s’anava fent més càlid. “A vegades” va ser el punt i final a un bolo molt emotiu. L’endemà estàvem cansats però teníem una altre missió. El nostre vol sortia a les 1.15 de la matinada de dilluns. Nosaltres, precabuts de mena, no ens volíem quedar penjats tot un dia i vam organitzar un Super “Asado” Argentí a casa d’uns amics. Va ser brutal… Vam conèixer “Il trovatore” i Els Amics de les Arts van acbar creant un grup paral·lel que es diu “La Tosti Sound System”. Demà fotos i vídeos… de moment només s’ha filtrat una instantània …


I recordeu, demà dimarts a Llorenç del Penedès amb Cesk Freixas!

Apunta’t a la newsletter