Pleguem, tu! Això ja no es pot aguantar. Comences a fer concerts i l’endemà t’asseus davant de l’ordinador intentant explicar-los, reviure’ls, proves de resumir en 10 línies què va passar, quines sensacions vas tenir… I com que tot et ve de nou doncs et deixes endur per l’eufòria i escrius “Brutal”, “Genial” , “Màgic”… però passen uns quants concerts més i la cosa va en augment. Ve més gent, tothom canta les cançons i passes a dir “Impressionant”, “Estratosfèric”… i encara va a més! Llavors dius “Sense paraules” o “(No comment)”.  I quan encara la cosa puja més optes per canviar d’enfoc i simplement dius “Gràcies”. Però què dius del dia de Granollers? Els que hi ereu sabeu de què parlo. Com ho expliques d’una manera o amb uns adjectius que no hagis fet servir abans? Aquest blog sembla que ens dediquem a dir que cada concert és fantàstic però és que (nosaltres que no ens en perdem cap ho sabem) és així.

Amics d'Els Amics Foto: Quim Masferrer

A la tarda ja érem a Granollers fent proves de so. Unes proves interrompudes per uns focs articificals a mitja tarda que van fer evacuar la plaça durant 10 minuts. Després de les proves vam anar a fer un vol pels carrers de Granollers. Castellers, homes vestits d’escocès, breakdancers… Vam constatar dues coses: a) que el centre és molt guapo i b) que la Festa Major és una de les més ben parides que hem vist mai. Això dels Blancs i els Blaus, molt bé. Tots competint però en el fons treballant per la Festa de la seva ciutat. Gran idea.

Fi de festa. Foto: Quim Masferrer

El concert va ser amb format de quatre. Abans de tocar vam fer una escapada per veure el principi del concert d’en Miquel del Roig. Vam tenir temps de veure el “hit” La Farola i poca cosa més. Però bé, en Miquel és el més gran de tots. El nostre concert va començar puntual a la una. Anàvem d’estrena. Vam estrenar el videoclip de “La merda se’ns menja” i en Joan Enric estrenava guitarra (algú s’hi va fixar?). Concert molt guapo amb gent de totes les edats, amb gent a tot arreu (veiem gent que tot i ser molt lluny ballaven com si fos a primera fila) i que va acabar amb Jean-Luc a dalt de tot.  La plaça es va quedar petita, molt petita. Gràcies de nou a tothom per venir. Una nit molt intensa que, de ben segur, no oblidarem mai!

Aquesta nit ens veiem a Santa Maria de Palautordera. Auditori Parc Reguissol, 22.00! ATRAPALO!

Comentaris

 1. Alba

  Res a dir, gràcies a vosaltres per fer-nos gaudir d’un altre gran concert! I estaríeu molt més guapos de blau… jajaja

 2. Mireia

  Ei Amics!!! M’encanten els vostres concerts, però estic veient que comenceu a no comentar tant entremig de les cançons i que a vegades us costa una mica mirar a les fileres del davant… sí, és molt difícil contentar a tothom, però només és una objecció… el públic és des del davant fins al final i… estaria bé que interactuessiu amb tots… encara que sigui molt demanar, amb els de les primeres files també, penseu que són gent que es mou per veure’us i rebre ni que sigui una mirada vostra o un somriure… 🙂

 3. Maria

  Segur que els amics valoren igualment tant els de la primera com els de l’ultima fila. Ens veuen a tots i pensen amb tots encara que sembli que se’ls escapi. Estar a dalt l’esceni és bonic però alhora molt dur , així que hem d’entendre que no són uns super herois físicament però que de cor segur que estan amb tots nosaltres. Eh amics que sí?

 4. Marta

  Aquesta nit ens veiem a Palautordera!
  Sou el primer i únic grup que ha aconseguit reunir-nos a tots els quatrefgermans en un concert! Estic emocionada! FIns al vespre!

 5. Mo

  I és que a sobre de fer-nos saltar i riure, d’implicar-nos i gaudir, de regalar-nos bones veus i bona música, de fer país i llengua, i de deixar-nos afònics després de tan cridar als concerts, a sobre ens escriviu aquestes cròniques ensucrades que et deixen amb mig somriure pensant… ostres que jo hi era i tmb ho vaig viure així… que va ser una passada per mi, però per ells tmb! I és que realment que algú canti a pulmó les cançons que has escrit amb el cor ha de ser una injecció d’adrenalina i d’emoció important!

  La Repu de sabadell,molt gran, els concerts a casa d’un sempre tenen més bon gust. Sant Cugat, molta energia. Santa margarida i els monjos, és el concert graciós, ens equivoquem en l’hora d’arribar, extremadament d’hora i com a recompensa us faig firmar una ampolla d’aigua al final. El Poble espanyol amb els pets, emocionant. I aquest de granollers… es nota que heu fet un munt de concerts aquest estiu!, aneu rodats i tot i així quan vam cantar el per mar i muntanyes nosaltres sols feieu unes carones que no tenen preu. Tot això per dir que em teniu enganxada, als concerts, a la bona música i al bloc, no deixeu d’escriure, hi teniu traça 😉

  Ànims i descanseu de tant en tant! i seguiu fent família que això és el més bonic de tot!

  Fins algun concert proper!

  Ah i per favor, no deixeu de cantar Liverpool… una de les millors!

  Mo.

 6. Clara

  Mo, tens tota la raó, són addictius, cada concert és una injecció d’adrenalina, parlin o no, transmeten molta energia, i pel que fa al bloc me’l miro unes tres vegades al dia…
  I una suggerència algun dia podrieu tocar “Petita oda en dijous”, és una cançó molt original i amb una tonada preciosa.
  Una abraçada!

 7. Yas

  Se que queda molt molt molt temps (de fet no tant, el temps vola!) pel 5 de novembre i per tant pel concert que fareu a Terrassa… Però que sabeu quan es posen les entrades a la venda?? No em vull quedar sense la meva!

  😀

 8. David

  Moltes gràcies per fer-nos viure també a nosaltres una de les millors nits de Festa Major de Granollers que recordo…

  Des de la Colla dels Blancs us diré que sou collonuts!!! Torneu quan volgueu!!!

  Moltes gràcies, de veritat!!!

  David, cap de colla dels Blancs de Granollers.

 9. Txell

  Gràcies a vosaltres!!!!

  Nosaltres tampoc sabem quines paraules escriure per definir aquell gran concert amb vosaltres.

  Esteu convidats sempre que volgueu a descobrir més la Festa Major de Granollers, però sempre amb els Blancs, eh! 😉

  GRÀCIES!!

Deixa un comentari