Arribem a Sant Antoni per una petita carretera que semblava de postal. Les alzines, els pins, un cel clar i el mar al fons. A l’arribar el primer que vam fer és anar al passeig marítim a fer un gelat tot esperant que siguin les 7 de la tarda. Passejant pel poble veiem a tot arreu cartells promocionals dels concerts d’estiu, i sobretot ens va cridar l’atenció el veure que el dia abans va actuar en el mateix escenari el mític Bertín Osborne. Molt gran!

A les 7 descarreguem el material de la furgo i cap a fer les proves de so. Fem les proves i anem a sopar sota les carpes al costat de l’entrada de la sala de concerts. De cop en Pol, el nostre baixista de folk romàntic, ens treu unes magdalenes fetes a casa  per celebrar que és el seu darrer dia amb Els Amics. (Pol, ha estat un gust tocar plegats al llarg d’aquest agost intens de concerts i des d’aquí et volem agraïr l’haver format part del grup i disfrutar amb nosaltres d’aquest estiu). Per cert, les magdalenes són de la seva dona , la Gemma, que fa uns postres exquisits i té un superblog de cuina. Us deixem l’enllaç perquè li doneu un cop d’ull. Ah! Està treballant en una recepta relacionada amb Els Amics que sortirà al setembre…

El concert comença tard. L’obren els mexicans Radaid i un cop acaben ens toca el torn a nosaltres sobre les 12:30.  I comencem. Tothom canta, i el concert va creixent i creixent a passos gegants a cada cançó. Veiem grups d’amics i amigues, parelles abraçades, nens que pugen sobre les espatlles dels seus pares. De veritat, un delícia poder disfrutar d’un públic tan agraït i tan maco. I ballem amb els animals d’Armengol, fem un Liverpool tremendo amb els bolets post industrials de fons, fem un Jean-Luc enorme abans d’anar a dormir, i compartim un Bed&Breakfast plegats entrada la matinada i ens acomiadem amb un espectacular A Vegades on tothom canta a pulmó que els ocells… fan cagarades.

Moltes gràcies Sant Antoni!

I per acabar, us deixem un video amb alguns moment del concert al Teatre de Roses
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tr9fdR3yECM]

Salut!

Apunta’t a la newsletter