Ets una noia? Vols fer de Marta a la cançó Bed&Breakfast?

L’experiment de triar una Marta per cantar Bed & Breakfast a Mataró va ser tot un èxit. 8.000 visites al blog en un sol dia, més de 1200 vots, 83 comentaris i 6 aspirants. La cosa va estar molt repartida i emocionant fins al final. Va guanyar la Gemma (us en recordeu?) però ara la Marta pots ser tu! Noies de les comarques gironines, Els Amics de les Arts busquem una Marta pel concert que farem el pròxim dia 4 de setembre a Figueres. Si tens pensat venir al concert i t’agradaria pujar a cantar amb nosaltres a la plaça de l’Ajuntament només has de seguir aquestes instruccions:

1)  Grava’t cantant el text femení de la cançó B&B (el text que canta la Marta) amb la teva càmara o màquina de fotos. Pots tenir la cançó de fons mentre la cantes i fins hi tots pots cantar-la amb amics.

2) Penja-la al Youtube i envia’ns el link del video a amicsdelesarts@gmail.com

3) Tens temps fins el dia 31 d’agost a les 23.59. Durant els dies 1 i 2 es podrà votar (allarguem el plaç de 24 a 48 hores) i el dia 3 de setembre anunciarem la guanyadora que l’endemà pujarà a cantar.

4) La candidata escollida vindrà a les proves de so amb nosaltres, on assajarem la cançó i llestos.

Quan vam fer el concurs al Privat va ser molt maco. Totes les Martes eren encantadores i va haver-hi molt de fair-play. Esperem que sigui així aquest cop també. Recorda, no cal ser una gran cantant, només tenir ganes de pujar i passar-ho bé.

Som-hi! Bed & Breakfaaaaaaaaaaaaaaast!

Apunta’t a la newsletter