Amics,
cada cop que venim a Ses Illes la gent ens tracta molt bé, tothom surt molt content (com amb en Genís Saxofonista) i les nostres cares de felicitat són màximes. Després d’aquella emplenada fins a la bandera del Teatre Principal, ahir vam tenir el privilegi de tocar a Artà. Quan anàvem veient la distància que hi havia des de Palma pensàvem “Vindrà algú?”. Sort que en Rafel Sedano (l’home runner) ens va dir que s’havien vengut 600 entrades anticipades. Només d’arribar vam veure el lloc, l’escenari, l’ambient… era molt prometedor. Ahir anàvem amb secció de vents. En Zidru i en Genís van venir amb nosaltres des de Barcelona i l’Andrés agafava un vol directe des de Màlaga on està fent unes minivacances. Va interrompre-les un dia (avui torna a Màlaga) per venir a Artà i no se’n va arrepentir!

Els Now or Never van escalfar l’ambient amb versions de música en anglès i català. Aproximadament a les 23.00 va ser l’hora d’Els Amics. Va ser trepitjar l’escenari i veure que hi havia més de 900 persones (900!!!!) amb ganes de passar-ho bé. I així va ser. Bolo maco, amb molta xerrera, amb moments per a la posteritat, amb la intervenció des del públic de la senyora de fer feines de Rasquera “a mi, me ha gustao!” (molt gran) i un públic entregat que va acabar dret i ballant B&B, Jean-Luc i A vegades.

Gràcies Artà, gràcies a tots i totes. Saber que aquí ens hi sentirem com a casa fa que vulguem tornar i tornar. Un plaer també poder parlar amb vosaltres al final. “Fins quan ho fareu això de baixar, firmar discos i parlar amb la gent?” deia un dels organitzadors.

I avui doble post!  A les 17.00 publicarem la crònica de l’Aleixar que ens faltava! Avui ja dormim a Formentera i dijous toquem a Sant Francesc!

Apunta’t a la newsletter