Amics,
avui comença la petita gira balear que ens portarà a Mallorca, Formentera i Eivissa en una mateixa setmana. Aquesta nit la cita és a Artà. Us passem una mica d’informació que hem trobat navegant per la xarxa:

Els Amics de les Arts tornen a Mallorca després de l’èxit dels seus concerts anteriors a l’illa, concretament Porreres i a Palma. Ara toca el torn a Artà que serà l’escenari d’un nou espectacle d’aquest quartet català mereixedor de bones crítiques i considerat, juntament amb els Manel -qui actuaren en l’edició anterior-, el grup revelació de la música catalana del darrer any. En aquesta ocasió els Amics de les Arts presentaran el seu darrer treball “Bed & Breakfast”, el qual els ha donat a conèixer entre el gran públic. El concert, organitzat per l’OCB d’Artà, està pensat com un espectacle on hi tendrà cabuda una mica de tot: vídeos, element teatrals i sobretot -prometen- molt d’humor. Precisament la ironia és un dels elements bàsics d’unes cançons on es parla molt de relacions personals (sovint fracassos amorosos o intents fallits), temes quotidians i situacions absurdes. Els artenencs Now or Never faran de teloners del grup principatí.

I el post d’avui no s’ha acabat. Encara ens queda una perla. Divendres a Sant Feliu de Codines vam conèixer aquest petit homenot i, mentre l’escoltàvem, ens venien ganes de riure i de plorar. Perquè segurament Jean-Luc no ha sonat ni sonarà mai tan bonica, tan senzilla, tan fràgil, tan immensa… Us deixem amb la millor de les versions, amb el més emotiu dels homenatges. Això és Jean-Luc i ell té tres anys.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fWkz4M2ITJg]

Salut i illes!

Apunta’t a la newsletter