Amics, ahir vam ser a l’Arboç, a la plaça de la Puntaire, la mítica plaça castellera dels Minyons de l’Arboç.

Vam arribar a la tarda pels carrerons estrets del poble. Cases blanques i carrers peatonals. Proves de so, sopar i un gelat a la rambla. I vist i no vist ja va ser l’hora de l’actuació. Però abans, l’organització ens va deixar un gimnàs de dansa contemporania per fer els nostres escalfament previs al concert. I així ho vam fer. Si mireu el video veureu les tècniques d’escalfament revolucionaries amicals.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ntb9gVrPDZE]

I comença el concert. La plaça estava plena de gom a gom. El concert va ser molt xulo, intens, amb energia i la gent amb moltes ganes de cantar. Una bombonera!

I ara la bateria de notícies:

1. Avui dissabte a les 15:00, al programa Generació Digital de Catalunya Radio Els Amics parlarem de coses frikis: sèries de tele, jocs d’ordinador, gelats descatalogats etc. i tot amb en Jordi Sellas i el seu friki equip.

2. Demà diumenge compreu el Diari Avui o el Punt perquè Els Amics sortim a la revista Presència en una entrevista que ens va fer en Germà Capdevila ja fa unes setmanes mentre assajavem a l’estudi de Sant Andreu.

3. Continuem buscant la Marta. Animeu-vos a pujar a Figueres noies. Algú ens ha preguntat si hi ha límits d’edat per participar. Doncs NO. Simplement que tingueu ganes de passar-ho bé, gravar-vos i participar de tota l’experiència 2.0.

4. Notícia bomba!! Els Amics hem fet un NOU VIDEOCLIP!!! Estem on fire. Sí, sí!! Un nou video. Aquest cop el de “La Merda se’ns Menja”. I l’estrenarem en primícia al blog la setmana vinent. Estigueu a l’aguait.

Vinga, ens veiem avui a la nit a Igualada!!

Apunta’t a la newsletter