Amics,
ha arribat el gran dia. Estem molt emocionats pel post d’avui. 24 hores abans del concert al Privat de Mataró hem de triar una Marta que vingui a cantar Bed & Breakfast amb nosaltres. Des d’Els Amics de les Arts volem donar les GRÀCIES a aquestes sis valentes que s’han presentat per seguir-nos el fil en aquest joc tan esbojarrat. Hem quedat molt sorpresos que amb només quatre dies hi hagi hagut aquesta resposta. Gràcies també a la gent que ens ha escrit dient que li agradaria que ho féssim un altre dia en una altra població. Segur que ho tornarem a repetir almenys un cop més. I ja està, sense més preàmbuls, aquí les teniu. Cadascuna amb el seu estil però totes amb ganes de ser la Marta. Disfruteu, canteu, rieu, voteu i passeu-ho als vostres contactes perquè facin el mateix.

[polldaddy poll=”3497655″]

PD: Recordeu, l’afortunada haurà de venir a Mataró al vespre a les proves de so.

ACTUALITZACIONS:

09.14:Hem decidit tapar els percentatges perquè la cosa sigui més emocionant.
09.12: Aquesta nit a les 23.59 pel Facebook i el Twitter proclamem els resultats i la guanyadora! Amics 2.0!
12:30: Les votacions treuen fum.
16.41: 4.800 visites al blog AVUI! Rècord històric i encara queda temps. 682 vots en total. Els tres primers percentatges són 29,62%, 26,83%  i 14,66%. Frec a Frec! 


Apunta’t a la newsletter