Amics, ahir un agradable concert d’estiu a Sant Feliu de Codines, en el Parc de can Xifreda. Molt bon ambient, en uns bonics  jardins plens de gom a gom al centre del poble, prop de les muntanyes de la mítica regió de Sant Miquel de Fai (on Els Amics, com diu la cançó, ens agradaria tenir-hi una caseta). La gent cantava les cançons, i reia amb les històries, i els amics més petits (la grada jove) a primera fila estaven més desperts que mai, i les parelles s’abraçaven, i la gent ballava, i fins i tot vam cantar les Meves Ex i Tu i Bed&Breakfast amb una piruleta gegant que ens van entregar des del públic, i plegats vam fer que ahir fos una agradable nit d’estiu.

I avui la gira B&B ens porta al camp de Tarragona, a la petita i acollidora vila d’Aleixar,  (800 habitants) al Baix Camp. La terra dels avellaners i les oliveres. En tenim moltes ganes perquè feia dies que no veníem per terres tarragonines. Així doncs ens veiem avui l’Aleixar.

El concert es fa a la pista poliesportiva i començarà amb les 12 de la nit amb en Cesk Freixas, i després Els Amics i per acabar el DJ. OGT que punxarà fins ben entrada la matinada.

Fins aquesta nit!

Apunta’t a la newsletter