Costa molt fer la crònica d’ahir perquè no saps per on començar…

Nit d’emocions, de pell de gallina, d’Agostos a Reikjavík, d’Homes Gos, de Bed & Banda, de confetis, de somriures, de gent que canta, de cançons, de gent de totes les edats, de 1000, de 2000, de 3000 persones cantant “Ai Jean-Luc”, de no creure’ns-ho, de no voler que s’acabi, d’eufòria, de somnis complerts, de felicitat, de’n Lluís cantant amb Els Amics, d’Els Amics cantant amb en Joan, en Falin i en Lluís, de no oblidar-la mai, d’haver viscut una de les dosis d’adrenalina legals més espectaculars, de veure les cares de la gent, de Beds & Breakfasts, d’estiu, de Piruletes i Planetes, de vosaltres, de nosaltres, de tots. Moltes gràcies a tothom per permetre que tots plegats fem el més bell dels camins.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yy3hT_aWaIs]

Del concert i d’Els Amics en parlen en Xavi Mercadé, en Roger Palà, l’Avui, el 3/24

Aquesta nit ens veiem a Castellar del Vallès! Per més info mireu el Myspace!

Apunta’t a la newsletter