Amics,
ens fa una il·lusió tremenda dir-vos que Reykjavik està nominada al Premi Cerverí d’aquest any. Com ja sabeu, aquest és un dels premis més importants de la música en català. Té més de 10 anys a l’esquena i, sense anar més lluny, l’any passat va distingir la cançó “Corro sota la pluja” de l’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien. La llista de nominats aquest any es completa amb “Jònic” de Bikimel, “Sense glaçons”d’Els Pets, “Brutícia” de Le Petit Ramon, “Tot torna a començar” de Mishima, “El dolor de la bellesa” de Roger Mas, “El futur incert” de Sanjosex, “En Joan i la Rosa” de Very Pomelo.

Que hagin triat Reykjavik entre totes les de Bed & Breakfast ens fa una il·lusió especial. És una cançó que ens ha agradat molt des del principi. Vam intentar vestir la melodia que teniem al cap amb una lletra crua, freda i gèlida. Mai serà un single, mai sonarà a les radiofòrmules… però encara quan la cantem (i la sentim cantar a la gent) se’ns posen els pèls de punta.  Evidentment, ens voleu donar un cop de mà, podeu votar-la clicant aquí. Moltes gràcies. I per als que no l’hagueu sentit…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ujTnpLnfifQ]

I res més, aquesta nit ens veiem a Matadepera. Allà serem els quatre per passar una nit d’estiu amb aquells que volgueu. Quan cau la nit… Què millor que estar amb Els Amics? Ens veiem a les 23.00. No hi falteu.


Apunta’t a la newsletter