La nit no podia començar millor. Abans de tocar, els Amics vam rebre el Premi Músiques de Joguina. Gràcies a la gent de la organització per pensar en nosaltres. " La Champions de la música en català". Concert maco a les terres de ponent. Costa tant venir a actuar aquí que sempre és especial quan es té la oportunitat. Gràcies a tothom. I gràcies a la gent que ens va regalar les samarretes! Foto: Joan Forns

Les fotos que ens ha enviat en Joan Forns són plenes de contrallums. Aquesta ens ha agradat especialment. Hem quedat guapos... de cara.

2) Ah! Ja tenim dues participants que volen cantar Bed & Breakfast a Mataró. Recordeu, teniu fins a dimecres a les 23,59 per fer-nos arribar el vostre video. El dijous a les 07.00 publicarem els videos a Youtube i començarà la votació popular que s’acabarà el mateix dia a les 23.59. Animeu-vos que serà molt divertit.

3) Hem arribat a les 700.000 visites al Myspace i per celebrar-ho hem actualitzat la llista de concerts fins al 7 de setembre. Feu-hi un cop d’ull perquè és per caure de cul. Aviat publicarem el segon capítol de la Petita Guia Bàsica d’Estiu 2010. Estigueu atents!

Fins demà!

Apunta’t a la newsletter