I ara va i plou, toca’t un ou! Amics, la pluja va fer acte de presència mig concert. Al llarg de la tarda va caure una tempesta d’estiu tremenda i nosaltres estàvem enganxats al meteocat a l’estudi de Sant Andreu per veure com ho faríem. Des de l’organització també estaven pendents del cel i fins hi tot van consultar les previsions d’un famós meteoròleg veí de Matadepera per veure què pensaven els núvols.

Les proves de so de les 8 les vam moure a les 10 del vespre, just després de sopar, i abans del concert, per veure com respirava el temps. La gent ja feia cua a fora mentre fèiem les proves. Hi havia molt caliu i moltes ganes de festa. I és que nois, ahir érem molts a Matadepera!

I vam començar el concert. Tothom cantava i la nit prometia ser intensa tot i ser humida. L’home que treballa fent de gos, La merda se’ns menja, Déjà-vu, i arribats a Super Bon noi…es va arrancar a ploure de valent. A mitja cançó vam fer un “no podré ser mai el teu heroi” i vam treure els plàstics, a modus de capa, per cobrir els instruments i ordinadors.

Vam baixar, vam estar xerrant amb tothom i en vistes a les previsions del temps l’organització va decidir suspendre el concert.

Tot i això, abans de marxar, i veient que molta gent encara estava a l’esplanada vam cantar plegats Jean-Luc a capella. De veritat, gràcies a tots per ser-hi!

Us deixem amb el video de Jean-Luc a capella:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oZgpvDVUDt4]

Apunta’t a la newsletter