[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A_-XDj_Gnhc]

Amics, estem molt contents perquè l’Home que treballa fent de gos va venir al concert del Poble Espanyol amb la seva coreografia i tot el seu confeti.

Us deixem un vídeo que ens ha fet arribar la Laia Estebaranz del moment Home gos i unes fotos que ens han passat la Meritxell Rubió i el gran fotògraf i amic Xevi Mercadé.

I l’Àlex Carmona, fotògraf, també hi era. Podeu veure les seves excel·lents fotos del concert aquí.

Encontre Generacional: I segueixen arribant més ecos del concert del Poble Espanyol. Us deixem amb l’article que publica avui El Periódico on parlar de l’encontre generacional d’Els Pets i Els Amics de les Arts (Foto Berta Mateu, El Periódico)

I ahir divendres vam ser a Castellar del Vallès. Una gran nit d’estiu a la fresca. Els jardins estaven plens de gom a gom de gent de totes les edats que van passar un vespre amb nosaltres sota les palmeres dels jardins del Palau Tolrà. Una molt bona temperatura, amb gent molt maca i molts i molts de riures. Va ser un concert molt pròxim, relaxat, amb la gent asseguda i amb ganes de cantar i escoltar les històries dels amics. La gent feia cara d’estiu.

Gràcies Castellar per la vetllada d’ahir!

I ara ja comencem a anar cap a la Fonollosa on actuem a les 21:30 sota l’Alzina del Mas Querol. Tota la info al myspace.

Apunta’t a la newsletter