Hi ha dies que et falten paraules per fer la crònica i avui és un d’aquests. Sabíem que seria un concert especial, ho notavem a l’aire des de feia dies, i el que vam viure plegats realment va ser fantàstic. I és que el Privat de Mataró estava a petar de dalt a baix!

Tornar al Privat és com tornar a casa. Us volem agrair a tots per fer tan gran el concert d’aquest divendres i a en Xevi, en Joan i a tot el seu equip del Privat per cuidar-nos tant.

Al sortir a l’escenari teniem a la gent tan sols a 0,5 m, i la sensació va ser genial. Aquella nit tothom va cantar amb nosaltres cadascuna de les cançons des del primer acord. Les cambreres corejaven el nom d’en Dani, l’Eduard va fer pública la seva cançó d’El Naturista, en Joan Enric estava radiant al centre del camp repartint joc com un Guardiola, i en Ferran, a la sala de màquines, estava feliç, i l’Home gos també va sortir a ballar i a fer-nos feliços a tots. I la nostra estimada Bed&Banda: Ramon, Pol, Andrés, Sidru i Genís, va disfrutar com mai amb el caliu del Privat.

I entrada la nit, el moment estel·lar. Les Martes! Totes eren allí: La Clara, Clàudia, Gemma, Isabel, Laia, excepte la Lídia, que tenia la missió de posar a dormir a la Júlia. I la Gemma va sortir a cantar i ho va fer fantàsticament bé! Una nit que recordarem sempre.

Bé, aquests dies descansarem i tindrem el blog inactiu fins dimecres, per carregar piles, perquè el mes d’agost ve farcit de concerts. Quan tornem, super-post del privat amb imatges, videos i fotos i moltes coses més.

De moment per anar fent boca, moments d’Els Amics amb la Gemma (la Marta) abans del concert.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pYngj8CHGPM]

Fins dimecres!

Apunta’t a la newsletter