Ahir va ser una nit molt especial. A les 00.00 vam publicar els resultats del concurs per a fer de Marta al Privat de Mataró i no ens pensàvem de cap manera que tingués una repercussió tant bèstia. Normalment el blog rep unes 2.000 visites al dia, ahir va passar de 8.000. L’enquesta va rebre 1.236 vots i 82 comentaris sense comptar els de Facebook i Twitter. La cosa va estar repartida sobretot al matí però a partir del migdia ja es veia que el frec a frec estava entre la Laia i la Gemma. Al final ha guanyat aquesta última però volem agrair profundament a les SIS la seva valentia per participar en una aventura com aquesta. La veritat és que totes ho feien molt bé. Nosaltres comentàvem durant el dia que no hauríem sapigut quina triar.

Gràcies també a tots els que vau votar i vau organitzar minicampanyes organitzades via Twitter i Facebook. Vosaltres vau fer que el concurs sigués tot un esdeveniment 2.0. Ja hem rebut molts mails preguntant si ho farem a cada concert. Evidentment és impossible perquè no podem muntar tres concursos en una mateixa setmana (la que ve, per exemple) però segur que ho tornarem a repetir més endavant en algun altre lloc. Des d’aquí volem donar les gràcies també a en Germà Capdevila, co-pare d’aquesta idea que va sorgir durant una entrevista la setmana passada.

Avui ens veiem al Privat a les 23.30. Cap de nosaltres és de Mataró però ens hi sentim com a casa. Esperem que us agradi el concert, que us ho passeu molt bé i que canteu amb nosaltres. Us deixem amb la Gemma, a qui demà, durant unes horetes, li podeu dir Marta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y8b1wayi2nQ]

Apunta’t a la newsletter