Amics,
gran dia avui. Els Amics hem anat al programa especial d’El Món a RAC1 dedicat al concert d’en Lluís Llach al Camp Nou. Hi ha cantat gent com la Marina Rossell, en Feliu Ventura, en Dani Flaco, la Lídia Pujol o l’amic Cesk Freixas. Hem cantat Cançó a Mahalta,un poema de Màrius Torres que Llach va musicar.  Us hem fet un youtube perquè ho pogueu escoltar…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lhQgLMilW7I]

I després hem pogut trepitjar la gespa del Camp Nou. Hem fet un passeig, hem jugat a les porteries, ens hem descalçat… hem complert un somni que teníem, correr per allà on corria l’Stòitxkov, en Cruyff, en Kubala i en Romàrio (bé, aquest últim no corria gaire). Gràcies a en Jordi Basté i a tot el seu equip per convidar-nos i donar-nos aquesta oportunitat. Un dia d’aquests que mai (MAI) s’obliden!

Salut a tothom!

Apunta’t a la newsletter