Un lloc màgic sota l’Alzina del Mas Querol. Remot, entre les muntanyes, a la llera del riu Cardener, a pocs quilòmetres de la formidable i petita, petita vila de la Fonollosa (200 hab.).

Colors torrats d’estiu, caloreta, i un caminet que cada cop es feia més estret guardat per un fil de bombetes grogues que t’anaven portant fins a l’alzina centenària. Era com entrar en el conte d’Alícia al País de les Meravelles. I allí al mig, el gran arbre que t’esperava amb ganes d’escoltar les cançons.

El concert va anar molt bé i érem molts, i de totes les edats, aplegats a la vora de l’Alzina. Primer vam sopar en una roulotte (camerino) dels anys seixanta a la fresca i a mesura que s’anava fent fosc vam aixecar el cap i ens vam adonar de que estàvem sopant en un lloc on de nit és de nit. La gent escoltava atentament les lletres de les cançons i tu t’emociones quan els sents riure en trossos de lletra que veus que els acaben de descobrir en directe.

També va ser una nit especial perquè en Xavi Serrat, un bon amic d’Els Amics, celebrava el seu comiat de solter al cor de la Fonollosa. Se’ns casa amb la Mariona, i el vam convidar a pujar a fer la introducció de la cançó Exercici Seixanta (que n’és pare de la lletra) i va dir textualment: “Pinotxo és un putxinel·li un xic fatxenda, però s’expressa amb una sintaxi excel·lent”.

A l’acabar vam firmar discos, pòsters i xapes (que hem descobert que també es poden signar si tens un bon taker a mà =)

I l’hora de marxar, encara no sabem si va ser l’alzina que volia que ens quedéssim més estona amb ella, la bateria de lcotxe no arrencava. Des d’aquí agraïm a en Sergi que ens va deixar unes pinces i vam poder tornar cap a a casa, a l’estudi de Sant Andreu (Bcn).

Salut a tots i gràcies per la nit d’ahir.

PD: Per cert, ens van arribant més coses del dia del Poble Espanyol. Us deixem amb el video de la cançó Bed&Breakfast, que el trobem espectacular. Érem 3000 cantant!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=r2nFq71DUec]

Apunta’t a la newsletter