Amics,
hi ha caps de setmana que tenim tres concerts. Aquest només en tenim un: el del Privat. O sigui que posarem tota la carn a la graella aquest divendres. Serà un “one-shot”. Al Privat va ser on vam descobrir els monos de Perdidos que tant rèdit han donat. Quan vam estar-hi tocant a principis de gira (tot i que era hivern i fotia molta fred) vam sortir-ne amb molt bones sensacions: gent molt maca, ambient fantàstic, amabilitat… Com a casa. És per això que ens fa una il·lusió tremenda repetir. I a més, fer-ho durant Les Santes.

Coses que hi passaran:

1) Torna en Kurti. Després de tot el mes de juliol fora de gira mundial, en Kurti torna amb Els Amics. I té les targetes descarregades per fer moltes fotos i videocròniques. O sigui que tornarem a documentar-ho tot.

2) La Bed & Banda (més en forma que mai) hi serà. Una bona oportunitat per veure-la!

2) Tindrem per primer cop una Marta femenina a sobre l’escenari que interpretarà Bed & Breakfast. La crida que vam fer fa uns dies ha estat tot un èxit i tenim quatre candidates que volen pujar a cantar. Encara teniu tot avui per presentar-vos. Com? Aquí les bases. Va animeu-vos!

Fins divendres! I recordeu: demà és el dia de votar les Martes! Passeu pel blog!

Apunta’t a la newsletter