Amics, demà dimecres a les 23:30 serem al programa De Prop del canal 33. El plató és genial, amb una il·luminació tremenda i amb unes càmeres de canela fina. Des d’aquí volem agrair a en Jordi i a tot l’equip del De Prop per haver pensat en nosaltres pel programa. Us deixem amb la info del capítol de demà. Per veure el programa en directe aquí.

CONCERTS

El divendres 16 de juliol serem a Santa Margarida i els Monjos amb la Bed&Banda a la Plaça Pau Casals a les 23:30 (+ Raydibaum).

El dissabte 17 de juliol serem al Festival Internacional de Ritmes Ètnics Paupaterres on compartirem escenari amb La Troba Kung-fu i el grup Qui hi ha?. Des d’aquí volem agraïr a la organització el premi que ens han concedit pel Bed&Breakfast. (+ info aquí).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C5SyO6as7JU]

Us deixem també amb l’entrevista que ens va fer la Cristina Colls del Canal Nord Tv en el marc del Festival Sons del Món de Vilabertran.

Notícia del concert de Formentera: Ens acaben de confirmar hora i lloc del concert de les Festes de Santa Maria de Formentera. Serà a la vila de Sant Francesc de Formentera a la plaça de l’església a les 22:30.

I si voleu donar un cop d’ull a la llista actualitzada dels propers concerts d’aquest mes de juliol passeu pel nostre myspace.

I aquest dilluns Els Amics vam anar a comprar discos en aquella petita botiga francesa rococó d’estil vintage, sabeu de quina parlem? i allí vam veure per sorpresa nostra que el nostre estimat Bed&Breakfast està al TOP1 de ventes. Gràcies a tots!

Apunta’t a la newsletter