Concert de Festa Major a Els Monjos amb la Bed & Banda. Amb l'Andrés, en Genís, en Sidru, en Ramon i en Pol. Ens encanta poder tocar amb ells aquest estiu. I esperem poder fer-ho durant molt de temps més. Bones vibracions. (Foto: Teresa Fargas)

En Ferran aixeca la guitarra i fa dentetes al final de 4-3-3. En aquest punt, sembla que el concert s'acaba però... bé, sempre s'ha d'explicar... Allò dels bisos. Per sort, no ens ha tornat a passar. (Foto: Teresa Fargas)

A Armengol ens hi posem de cul però només una estona. Coses de la high-tech que portem a dalt de l'escenari. U2 han vist el vídeo de l'Eduard i ja estan pensant en copiar-lo... (Foto: Teresa Fargas)


Vermell o Bordeus? Etern dilema. En Dani té la solució. Els problemes s'han d'enfrontar cara a cara. L'Steve Jobs ho ha fet possible amb l'Iphone 4, diuen. Ja m'enteneu. (Foto:Berta Blanch)

Tocar el kazoo està a l'abast de molt pocs. L'Eduard va fer un curs a Papua Nova Guinea que li va servir per a aprendre una tècnica milenària. A l'hivern es guanyarà la vida fent cursets de kazoo a Barcelona. (Foto: Berta Blanch)

Saber tocar la guitarra és important fins a un punt. Llavors la diferència està en la cara que hi poses... Hi estem treballant. (Foto: Berta Blanch)

Us recordem que seguim buscant a una noia per fer de Marta a Mataró. El concert del Privat serà molt especial. Si ets noia i vols participar tens temps fins dimecres a les 23.59 per a enviar el teu video seguint aquestes instruccions. Va! Anima’t!

Demà crònica de Tàrrega i més coses.

Apunta’t a la newsletter