Amics,
ja és a la venda l’Enderrock  de juliol. El número d’aquest mes és pràcticament un monogràfic dedicat als Beatles. És un d’aquells que s’ha de tenir, que un no es pot perdre. I no només pels articles i les curiositats que s’hi expliquen entre els Beatles i Catalunya, també per magnífic CD “Submarí Pop” que ve encartat amb la revista. Divuit grups catalans versionem cançons del quartet de Liverpool i hi ha autèntiques perles. Hi participen, entre altres, Mazoni, 4t 1a, Xavi Lloses o Rosa-Luxemburg. Nosaltres, com ja us vam anunciar, també hi som amb una versió d’ “All together now” traduida com “Apa, anem-hi tots”. L’adaptació no és nostra: la van fer Xesco Boix, Josep Maria Pujol i Jordi Roura. Esperem que us agradi. La voleu sentir?

I res més… queda un dia per a començar triplet d’aquest cap de setmana: Poble Espanyol(dij), Castellar del Vallès (div) i Fonollosa (diss). Ah! I avui surt un article a El Periódico del nostre cara a cara amb Els Pets.

Salut!

Apunta’t a la newsletter