Ahir a la tarda vam ser al Versió Rac1 on vam conèixer a en Toni Clapés, al mític senyor Marcel·lí (alias Marcel·lí Virgili Tutusaus), o l’home que treballava fent de Pantera Rosa i que perseguia “morbosos” i molts més col·laboradors del programa. Nois, vam riure molt! Us deixem amb l’entrevista, on al final hi trobareu la versió acústica que vam fer de Jean-Luc.

Al vespre, sobre les dotze, es va emetre la primera entrega de la nova temporada del programa musical DE PROP (DP), on vam poder fer un tastet del que vindrà, un tema de cadascun dels dotze grups que hi passaran al llarg de tot l’estiu. Recordeu que el proper 14 de juliol podreu veure el concert íntegre d’Els Amics al DP. De moment us deixem amb les imatges del programa d’ahir, tota una delícia. Nosaltres sortim al minut 4:10 amb la cançó L’home que treballa fent de gos.

Us deixem també amb les fotos que ens ha fet arribar la Xènia Ksenita de la roda de premsa de dimecres passat al Poble Espanyol, on també hi van participar en Lluís Gavaldà d’Els Pets i en Nacho Tarrés i en Santi Serratosa dels Gossos.

I més coses. Us deixem l’entrevista que ens va fer la Mireia Diaz i la Míriam Pons de Bcn.cat que porta per títol l’Explosió d’Els Amics de les Arts.

I recordar-vos que aquest dissabte serem a Vilabertran al Festival de Sons del Món, on podreu gaudir d’un concert a la fresca d’Els Amics en una plaça del conjunt monàstic romànic medieval del poble.

Apunta’t a la newsletter